Wat is een Chakapa?

Het is een instrument dat gemaakt is van bijeengebonden bladeren van planten zoals bamboe. De bladeren bootsen het geritsel na van bomen die de wind opvangen. 

Waarvoor wordt een Chakapa gebruikt?

Het is een instrument dat al eeuwenlang gebruikt wordt bij rituelen en ceremonies als bladrammelaar, vooral bij stammen in en rond het Amazonegebied. Binnen het Sjamanisme geloven ze dat de ratelaar een helende werking heeft en dat het negatieve energie kan opvangen om het mee te geven met de wind tijdens een helende ceremonie. Het kan gebruikt worden tijdens soundhealings, klankbaden, cirkels, rituelen, … . 

wind (1)wit

'Listen with your heart, you will understand'

Welke materialen worden er gebruikt?

bamboe bladeren

bamboo

De bladeren komen van de bamboe plant. Ik verzamel de planten altijd op plaatsen waar ze aan het woekeren zijn en  met respect voor de omgeving en de natuur.

kristallen

crystal

De stenen op het handvat van de Chakapa zijn kristal chips. Ik reinig eerst de chips voor ik er mee aan de slag ga. Ik controleer ook elk deeltje op kwaliteit en bestel ze via een website die begaan is met de oorsprong en het milieu.

koord

rope (1)

Het koord dat ik gebruik om de bamboe bladeren bij elkaar te binden is van 100% katoen of jute. 

Praktische informatie:

investering: €35,00 – €45,00

levering: De Chakapa wordt via een zorgvuldig ingepakt pakketje bezorgd bij jou thuis. 

creatieduur: Rekening houdende met materiaal keuze, materialen ter beschikking en het energetische aspect, kan het maken van een Chakapa oplopen tot 1 à 2 weken. Je krijgt via e-mail updates over je bestelling. Als je de Chakapa sneller wil ontvangen, kan je dit aangeven in je bestelling. Dan komt er een meerkost van €20,00 bij.

Bestel hier je handgemaakte Chakapa

Om je eigen Chakapa te bestellen vraag ik je eerst om een formulier in te vullen via Typeform. In dit formulier kan je je wensen aangeven. Zo kan in de aanvragen selecteren en aanvaarden die voor mij juist aanvoelen én een juiste schatting van de totaalprijs geven. Dit doe ik omdat ik elke creatie de volle aandacht wil kunnen geven en met de juiste energie. 

Omdat ik voor elke aanvraag mijn tijd wil nemen, kan het tot enkele werkdagen duren voor ik contact met je opneem. Alvast bedankt voor je begrip en geduld.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven