Wat maakt deze drumstokken zo speciaal?

Deze drumstokken komen letterlijk op mijn pad wanneer ik tijd spendeer met Moeder Natuur. Het mooie is dat ze daardoor al een verhaal met zich meedragen. Dat wil ook zeggen dat ik niet op eender welk moment een drumstok kan maken, omdat ik niet altijd alle materialen ter beschikking heb. Ik laat me leiden door Moeder Natuur en laat me inspireren door de plek waar ik de takken vind. Meestal vormt er zich al een beeld of kleur om mee te werken. Daar bouw ik op verder door er gepaste symbolen en kristallen aan toe te voegen. Bij je drumstok krijg je ook telkens een document met de uitleg van het kleurgebruik, symboliek en kristallen.

drum (1)wit

‘Feel the beat of my heart connecting every living being to the rhythm of life’

~Mother Earth

Welke materialen worden er gebruikt?

kristallen

crystal

De stenen die verwerkt worden in de drumstok zijn kristal chips. Ik reinig eerst de chips voor ik er mee aan de slag ga. Ik controleer ook elk deeltje op kwaliteit en bestel ze via een website die begaan is met de oorsprong en het milieu.

touw

rope (1)

Het touw dat gebruikt wordt om de drumkop te maken is van 100% katoen. 

hout

wood

De drumstok kan uit verschillende houtsoorten bestaan. Ik kijk tijdens het wandelen niet naar een specifieke soort. Als ik geschikte stokken tegenkom voel ik echt aan of het oké is om ze mee te nemen en check ik de kwaliteit om te zien of het hout niet rot is vanbinnen.

Praktische informatie:

investering: € 60,00 – € 90,00 

creatieduur: Rekening houdende met materiaal keuze, materialen ter beschikking en het energetische aspect, kan het maken van een drumstok oplopen tot 2 à 3 weken. Je krijgt via e-mail updates over je bestelling. Als je de drumstok sneller wil ontvangen, kan je dit aangeven in je bestelling. Dan komt er een meerkost van €20,00 bij.

levering: De drumstokken worden via een zorgvuldig ingepakt pakketje bezorgd bij jou thuis. De levering gebeurt via Bpost met garantie voor kostbare producten. De verzendkosten zitten mee in de prijs verrekend. 

Bestel hier je eigen unieke handgemaakte drumstok

Om je eigen sjamaan drumstok te bestellen vraag ik je eerst om een formulier in te vullen via Typeform. In dit formulier kan je je wensen aangeven. Zo kan in de aanvragen selecteren en aanvaarden die voor mij juist aanvoelen én een juiste schatting van de totaalprijs geven. Dit doe ik omdat ik elke creatie de volle aandacht wil kunnen geven en met de juiste energie. 

Omdat ik voor elke aanvraag mijn tijd wil nemen, kan het tot enkele werkdagen duren voor ik contact met je opneem. 
Alvast bedankt voor je begrip en geduld.

△ · Enkele voorbeelden ·▽

questions

Zit je met een vraag of twijfels? 

Of voel je meteen een JA, maar zorgt de prijs voor een drempel? 

Please twijfel niet om mij een berichtje te sturen via het contactformulier of op mijn instagram.
Ik sta altijd open voor suggesties of andere mogelijkheden.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven