Wat is een soul journey?

Het concept is heel natuurlijk op mijn pad terecht gekomen. De combinatie van geluiden, woorden, bewegingen en geuren raakt mij sinds ik klein ben diep tot in mijn ziel. Het biedt me de ruimte om vrij binnenin mezelf op ontdekkingsreis te gaan, een kostbaar moment voor en met mezelf. Intuïtief volg ik wat mij raakt en laat ik me leiden naar waar het me brengt. Het is een diepe, helende manier om mezelf beter te leren kennen, te ontspannen en te verwerken. De Soul Journey’s wordt een belangrijk element in mijn aanbod, want in ons dagelijks leven is er vaak te weinig ruimte om bewust in het nu te zijn, stil te staan bij onszelf en onze plek in het leven. Waardoor we onszelf zo vaak voorbij lopen. Met als gevolgd dat we onszelf uitgeblust, verloren en eenzaam voelen. En daar ligt mijn missie. Om mensen weer samen te brengen, om ze een warme plek te geven waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en waar ze verbinding kunnen maken met zichzelf en elkaar op een diepgaander niveau.

Een Soul Journey is een zintuigelijke reis die je dichter bij jezelf en innerlijke rust brengt. Het is een moment puur voor jezelf. Alles wat er in dat moment naar boven komt krijgt ruimte om er te zijn. Dat is de kracht van in het moment zijn. Energetisch werk is heel individueel en is niet resultaatgericht. Deze sessies zijn gericht op innerlijke rust en de connectie met je ziel aanwakkeren.

Wat mag je verwachten?

opladen

fire

 Stap even uit de ratrace en gun jezelf een moment van rust en overgave in het moment. Door de soul journey zal je ziel een boost van energie ervaren.

verbondenheid

chakra

Je zal je na de soul journey meer verbonden voelen met je intuïtie en je ziel. Omdat je tijdens de reis, hoe klein of groot ook, er connectie mee gemaakt hebt in het moment. 

elementen

philosophers-stone

Tijdens de soul journey worden al je zintuigen geprikkeld door middel van klanken, muziek, geuren, aanraking, … Het versterkt je reis en connectie met je innerlijke zelf. 

innerlijke reis

chakra (1)

Ga op ontdekking in je innerlijke wereld. Ik neem je van A – Z mee langs je hoofd, hart, levensenergie/baarmoeder om een laagje dieper te zakken tot bij kern, je ziel.

adem
vertraag
verbind
laat los
voel
beleef
herbron

Hoe verloopt een soul journey?

love-tea

Je bent welkom vanaf 18u45 om rustig aan te komen, een plekje uit te kiezen en het je zo comfortabel mogelijk te maken. Dit is een kostbaar moment voor jezelf, je mag jezelf dus echt in de watten leggen. Neem gerust een extra kussen, deken of matje mee voor extra comfort. En heerlijk tasje thee of iets lekkers om te knabbelen is ook aanwezig.

incense-stick

Voor ik start aan het begeleiden van de journey ga ik rond om de energie in de ruimte te reinigen. Daarvoor gebruik ik kruiden en hout die rechtstreeks uit de natuur komen. Het helpt om te gronden en aan te komen in het hier en nu. Het helpt ook om je zintuigen al wat te prikkelen. Soms combineer ik dit met een ademhalingsoefening of een visualisatie.

Voel je je hier niet comfortabel bij?
Geef het gerust aan en dan houd ik daar graag rekening mee.

drum (1)

Nadien starten we met de soul journey. Ik gebruik een combinatie van muziek (zorgvuldig uitgekozen), instrumenten zoals een eigengemaakte sjamaan drum, natuurlijke oliën, … . Zo creëer ik letterlijk ademruimte voor jou om te zakken in je lichaam en te ontspannen. Sommige geluiden kunnen iets triggeren. Dat mag je allemaal toelaten en laten stromen. Alles mag er zijn. Wat er in dat moment naar boven komt zijn dingen die je ziel je wil laten ervaren. 

De journey zelf duurt ongeveer 50 minuten.

hug

Na de journey krijg je voldoende tijd om te laten binnenkomen wat je ervaren hebt. Je krijgt ook de ruimte om iets te delen als je daar de nood voor voelt. Je mag ook nog een kaart trekken uit een orakeldeck dat ik voorzie om het moment te verankeren. De boodschap die je daar ontvangt mag je helemaal in je opnemen.

Praktische informatie:

Locatie

Duur: 90 min. 

Tijdstip: We starten om 19u, je bent welkom vanaf 18u45.

Uitwisseling: €44,00 in groep, €88,00 individueel

Wil je zelf eens een soul journey ervaren?

in groep

c642338b7f9d59c77aa919e623c08013

13/09/2024:soul journey in groep
(laatste kans in Studio Cordula)

individueel

pexels-arina-krasnikova-6998232

Heb je nood aan een moment van innerlijke rust, maar heb je geen behoefte om dat in groep te beleven? Dat begrijp ik volledig! Daarom bied ik je de kans om een Soul Journey voor jezelf te boeken. Minder prikkels om rekening mee te houden en meer ruimte om je helemaal te laten onderdompelen.

Momenteel even niet beschikbaar wegens geen vaste locatie.

kind words
"Ik voelde me nadien heel gegrond."
"Bedankt Anne dat je me hielp landen in mijn eigen lijf. Loslaten wat ik niet langer hoef vast te houden is een verademing!"
Eline
"Wat een fijne sessie! Ik voelde de energieën aanwezig! Heel leerrijke ervaring en super begeleid door jou!"
Laura
"Ik ervaarde even geen stress meer. Het was zalig om te voelen dat er even niets moet en alles er gewoon mag zijn. Het voelde heel natuurlijk aan."
questions

Zit je met een vraag of twijfels? 

Of voel je dat je heel graag eens een soul journey wil beleven, maar zorgt de prijs voor een drempel? 

Please twijfel niet om mij een berichtje te sturen via het contactformulier of op mijn instagram.
Ik sta altijd open voor suggesties of andere mogelijkheden.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven