Wat houdt intuïtief & energetische ondersteuning in?​

Wij, als mens, zijn meer dan enkel ons fysiek lichaam. We zijn multidimensioneel. Dat wil zeggen dat er los van ons fysiek lichaam nog andere velden zijn rondom ons die invloed hebben op ons zijn. Maar die kennis zijn we gaande weg jammer genoeg verloren. Enkel het fysieke is op de voorgrond gebleven. Maar je emotionele, mentale, spirituele en etherische veld is even belangrijk, al dan niet nog belangrijker dan je fysieke lichaam.

Ik geloof niet dat enkel praten over wat er binnenin jezelf speelt werkt. Ik geloof ook niet dat elk kader binnen de psychische ondersteuning werkt voor iedereen. Ik werk vanuit de overtuiging dat wij zelf onze eigen gids zijn. En dat ons multidimensioneel lichaam perfect weet wat we nodig hebben. Maar omdat we die connectie kwijt zijn en niet leren hoe we daarmee omgaan, lopen we verloren. Overal vindt je dé oplossing voor je problemen, en toch werken ze niet, of niet lang genoeg. Dat komt omdat ze oppervlakkig zijn en gemaakt om snel resultaat te boeken. Maar er bestaat geen quick fix voor je trauma’s, struggles en zoektocht naar jezelf.

Energetische en intuïtieve ondersteuning wil zeggen dat je begeleid wordt op elk niveau. Zo leer je jezelf diepgaander kennen en begrijpen. Van daaruit kan je aan je weg beginnen van transformatie, heling en balans.

Ontdek hieronder hoe je dit bij mij kan ervaren.

Tijdens een Soul Journey mag je jezelf laten onderdompelen in een ontspannende reis die al je zintuigen prikkelt en je meevoert naar je innerlijke licht & ziel.

Kom tot rust in de natuur, voel de connectie met Moeder Natuur, laat haar je weer opladen en leer opnieuw genieten van de kleine dingen in het leven. 

Earth,
my body.

Water, 
my blood.

Air, 
my breathe.

Fire, 
my spirit.

𖦹

oplaadpunt

green-energy

Energetische ondersteuning kan je bekijken als een soort oplaadpunt. Net zoals je tegenwoordig je auto of gsm oplaad, hebben wij dat als mens ook nodig. En het is bij ons even eenvoudig als een stekker in het stopcontact steken. Het enige dat je hoeft te doen is er bewust tijd voor vrijmaken om te luisteren naar wat je ziel en je lichaam nodig hebben. Gronden in de natuur, zodat Moeder Natuur je kan opladen met al haar kleine lichtpuntjes. Een moment voor jezelf om te landen en even thuis te komen bij jezelf.

questions

Zit je met een vraag of twijfels? 

Of voel je energetische ondersteuning kan gebruiken, maar zorgt de prijs voor een drempel? 

Please twijfel niet om mij een berichtje te sturen via het contactformulier of op mijn instagram.
Ik sta altijd open voor suggesties of andere mogelijkheden.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven