Live aanbod: regio Antwerpen

Voel je jezelf verloren in de ratrace? Zie je even de bomen door het bos niet meer? Heb je nood aan een moment voor jezelf? 
Klik dan zeker verder. 

Samen zijn, delen, dansen, helen, zingen, creëren en genieten van gewoon samen zijn. Kom zelf eens de kracht en de magie ervaren van sisterhood tijdens een vrouwencirkel.

Een creatief moment voor jezelf om connectie te maken met je innerlijke creatiekracht en Moeder Natuur. Ik begeleid je stap voor stap naar je kern om van daaruit intuïtief te gaan creëren. 

online aanbod

Creaties om je te ondersteunen tijdens bijzondere momenten zoals vrouwencirkels, ceremonies, rituelen. Lichtpuntjes om je kracht te geven in je dagelijks leven.

Soul talks met Anne is een hele rauwe en eerlijke podcast waarin ik mijn eigen ervaringen in inzichten deel, en waarin ik ook anderen een klankbord geef om te delen.

In mijn blog kan je verhalen en hersenspinsels terugvinden recht uit mijn ziel. Ik schrijf voornamelijk om niet in mijn hoofd te blijven hangen, om te kunnen loslaten. En vanuit een hoop anderen daarmee te mogen inspireren.

questions

Zit je met een vraag of twijfels? 

Of voel je een duidelijke ja op iets van mijn aanbod, maar zorgt de prijs voor een drempel? 

Please twijfel niet om mij een berichtje te sturen via het contactformulier of op mijn instagram.
Ik sta altijd open voor suggesties of andere mogelijkheden.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven